فرزانه محمد علی پور عصر سهشنبه در حاشیه برگزاری مسابقه نجات تخم مرغ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این نوع مسابقه برای اولین بار در این دانشگاه برگزار میشود که انجمن فیزیک و انجمن مکانیک با همکاری هم متولیان این رقابت علمی بودند.
دبیر انجمن فیزیک دانشگاه خلیج فارس اضافه کرد: در این مسابقه مهیج 36 گروه حضور داشتند که در مجموع این گروهها 71 نفر در این رقابت شرکت کردند و با هم به رقابت پرداختند.
وی بیان داشت: قانون این طرح بدین شکل بود که سازه نباید از سه کیلو بیشتر باشد، هر سازه از ارتفاع 15 متری به پائین انداخته می شود که سازه نباید از دایرهای به شعاع دو متر خارج شود، سازه و تخم مرغ باید سالم به زمین برسد و پس از برخورد سازه با زمین باید از درون سازه به بیرون غلط بخورد.
دبیر انجمن فیزیک دانشگاه خلیج فارس با بیان اینکه خلاقیت در سازه نیز امتیاز زیادی داشت، گفت: ابوالفضل نیری رشته فیزیک به عنوان نفر اول این مسابقه انتخاب شد.
محمدعلی پور ادامه داد: شاهین محمد خو از رشته شیمی به عنوان نفر دوم و مقام سوم را گروه سه نفره مسعود زارع، حمیدرضا دهقان منفرد و فریبا ضیائی از رشته شیمی کسب کردند.
وی هدف از برگزاری این نوع از مسابقات را تقویت بنیه علمی و تجربی دانشجویان و ایجاد انگیزه برای کارهای گروهی دانست و افزود: این شعار ما برای همه فعالیتها همین است..
این مسئول در ارتباط به وضعیت حمایت مالی این مسابقات نیز گفت: شرکت مخابرات بوشهر و شرکت مبارک به عنوان حامی مالی، برگزاری این مسابقه و جوایز نقدی نفرات اول تا سوم را متقبل شدند.
محمدعلی پور ضمن تشکر از داوران این مسابقه یادآور شد: دکتر سعید رضا محب پور، دکتر حسین اسکندری، دکتر محمد سلطانی و دکتر روح الله قیصری، داوری این مسابقه را بر عهده داشتند.
وی اشاره ای به کوچک ترین فرد شرکت کننده در این مسابقه کرد و اظهار داشت: محمد مهدی فتحی شش ساله به عنوان کوچک ترین شرکت کننده این مسابقه حاضر بود.
دبیر انجمن فیزیک دانشگاه خلیج فارس در پایان گفت: به 15 گروه اول نیز لوح تقدیر اعطا شد.
نظر شما